Retro Room

Bármi észrevételed, javaslatod van, írj a

retroroomblog@gmail.com

e-mail címre.

További játékok

2009.10.17. 18:40 Donor Libon

Kunio barátunk #2

Itt a Kunio cikk folytatása, hogy ne maradj le semmiről olvasd el az elsőt is! 1990-ben járunk, mikoris a sorozat már népes rajongótábornak örvend. Ekkor jelenik meg a méltatlanul feledésbe merült következő dodgeball játék.


 
 Nekketsu High School Dodge Ball Club: PC Extra Edition (Nekketsu Kōkō Dodgeball Bu: PC Bangai Hen)
Felénk csak a fanatikusok ismerik ezt a játékot, japánban terjedt el, mivel ott jelent csak meg. Most wii-n le lehet tölteni, aki szeretné kipróbálni. A 16 bites grafika szebb élményt nyújt, de kicsit már más a hangulata, de attól még ugyanolyan teljes értékű Kunio játék.


Nintendo world cup (Nekketsu Kōkō Dodgeball Bu: Soccer Hen)
Talán a sorozat legismertebb és legtöbbet eladott része. Később budget kiadásban is megjelent, Tetrissel és Super Mario Bros.-sal egy cartridge-on. Remek focis játék, akik annak idején beleszerettek, a mai napig előveszik eredeti gépen, vagy emulátorral, vagy wii-n letöltik. Sajnos sok rom-on villognak a játékosok, de ez így van az eredeti cartridge esetében is sajnos. Hozza a szokásos színvonalat, mindenki próbálja ki a focis játékok nagyapját!


Downtown Nekketsu Kōshinkyoku: Soreyuke Daiundōkai
Személyes véleményem szerint ez a sorozat egyik legkiemelkedőbb része. Hihetetlen, hogy hogyan tudtak egy ilyen verekedős játékot megvalósítani két gombra (+ iránygombok). Remek hangulat jellemzi a játékot, amiben akár négyen is osztozhatnak. A játéknak létezik angol fordítása is. Nem csak verekedhetünk, hanem futhatunk is, ami higyjétek el négy játékossal hihetetlen jó móka. Igazi közösségi játék.


Itt ismét egy kis szünet a harmadik részig, de a következő cikk előtt még kaptok egy kis meglepetést, itt a nagy Kunio időszakban :)

1 komment

Címkék: kunio


A bejegyzés trackback címe:

https://retroroom.blog.hu/api/trackback/id/tr221456500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kunio 2009.10.18. 17:13:34

"Itt ismét egy kis szünet a harmadik részig, de a következő cikk előtt még kaptok egy kis meglepetést, itt a nagy Kunio időszakban"

Erre kíváncsi leszek. :O
süti beállítások módosítása