Retro Room

Bármi észrevételed, javaslatod van, írj a

retroroomblog@gmail.com

e-mail címre.

További játékok

2009.10.06. 18:22 Donor Libon

Ajánló - Angry Video Game Nerd

Nos, igen igen tudom, hogy lerágott csont, de újszülöttnek minden vicc új, tehát első ajánlásként a nagymestert választom.

James Rolfe (AVGN) a 80-as és 90-es években kezdett el rövid játékteszteket felvenni kézi videókamerával, de természetesen ezek nem arattak nagy sikert, mivel csak 1-2 perces videók voltak és nem is a sikerért készítette ezeket. 2004-ben megtört a jég, mert csinált egy rendes videót a Castlevania II: Simon's Quest játékról, ebben bemutatva, hogy a játék mennyire rossz és játszhatatlan. Csinált egy második videót, amit utolsónak tervezett az általa legjobban utált játékról, a Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Ebben a videóban Rolling Rocker sört ivott, és később a videóiban ez mindig visszatérő elem. A siker persze nem engedte meg, hogy abbahagyja. A mai napig újabb és újabb epizódok jelennek meg, ezeket publikálni fogom a blogban mindig, és minden videóját sokmillió ember nézi világszerte. Hihetetlen népszerű lett, az emberek avgn pólókban járkálnak, az utcán autogrammot kérnek tőle és közös fényképet, rendezvényekre hívják stb. James nem csak rossz játékokkal tölti az idejét, szabadidejében filmeket forgat és emelez.
Van még pár említésreméltó sorozata:
Board James [társasjátékokat mutat be a hamisítatlan humorával]
You know what's bullshit [az élet minden területén bemutat idegesítő dolgokat és baromságokat]
Shit Pickle [személyes kedvencem, egy uborka története, sajnos csak trilógia]
és a többi filmes téma, ezeket most nem részletezem...

Mindent összevetve kötelező darab, hiszen rendkívül szórakoztató és nem csak a retro fanok a célközönsége, hanem aki szeretne jól szórakozni. Angol tudás szükséges hozzá, de nagyon szépen beszél (szigorúan a kiejtésre értem) akár kezdőbb nyelvtanulók is próbálkozhatnak vele.

Akinek felkeltettem az érdeklődését látogasson el a cinemassacre.com oldalra

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló avgn


A bejegyzés trackback címe:

https://retroroom.blog.hu/api/trackback/id/tr841432279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása