Retro Room

Bármi észrevételed, javaslatod van, írj a

retroroomblog@gmail.com

e-mail címre.

További játékok

2009.10.09. 22:16 Donor Libon

Oldshool játékos mobilok

Ebben a rövidebb írásban be szeretnék mutatni néhány kínai mobiltelefont, amikben beépített nes/snes emulátor van. Sajnos olyanokat nem találtam amik Sega konzolkat vagy Atari, esetleg más egyéb gépeket tudnak emulálni, a kínaiak maradnak a nintendónál, ami már jól bevált nekik (lesz még ezekről a dolgokról mit mesélnem).
5 telefont fogok bemutatni. Mindegyiket valószínűleg a CECT csinálta (nagyon termékeny kínai mobilgyártó, nem egy készülékét próbáltam már ki). Sokszor cect néven árulja a telefonjait de néhányszor ráírja szívbaj nélkül hogy Nokia vagy Sony Ericsson. Van pár jó telefonja a cectnek de inkább a gagyi jellemzi.
Nade nem szaporítanám tovább a szabakat kezdjünk bele!

 

Huabo HB718

Ahogy a nevéből látjátok remek munkát végeztek a marketingesek. Külsőleg egész igényesnek néz ki, de a szoftvere valószínűleg nagyon gyenge. Namost játék szempontból ott vannak az iránygombok, egy f1 és f2 meg a másik oldalon a telefongombok. Csak remélni tudom, hogy az f1 és az f2, nem az A-B gombok. Ja és ha nem egyértelmű, ez a telefon csak nes-t emulál.
ÁR:~25.000ft

Cect e90

Nos igen egy Nokia e90 szerű telefonról van szó qwerty billentyűzettel. Egyszer láttam róla egy videót de nem sikerült megtalálnom. Hát a Super Mario 3 kemény 3-4 fps-sel szaladgált, és emlékszem a kommentekben hogy Istenítették :) Engem zavarna hogy bal oldalon vannak az iránygombok, nameg ugye a 3fps. Soha semmilyen szín alatt ne vegyétek meg.
ÁR:~34.000ft

Anycall Game Mobile Phone

Komolyan imádom a kínaiak kreativitását. nem értem miért nem bírnak egy nevet vagy típusszámot kitalálni ennek a nagyon csúnya szerencsétlen telefonnak. Talán ezzel lehet a legkényelmesebb a játék, de ez nagyon csúnya és nagyon vastag.
ÁR:~23.000ft

Cect C3000
Ezen a telefonon is meglátszik, hogy kínai barátaink hadilábon állnak a design-nal. A tükröződő föccsentett műanyag ház egy dolog de az a tv antenna, ami az analóg tv adást veszi már tényleg vicces. Cserébe a borzalmas esztétikai élményért kapunk jó irányíthatóságot. Ennél az egynél nem tudom, hogy csak nes vagy snes amulátor van-e benne, szerintem csak nes.
ÁR:~25.000ft

CECT A230

  Itt az utolsó készülék, ez már tisztán lejátszik nes-t és snest, a képek alapján az irányíthatósága is egész pofás viszont olyan vastag, hogy zsebben szinte hordhatatlan. Meg ez a két képernyős design nem is lenne gáz, ha az elejét nem úgy kéne felcsúsztatni. Nézzétek a windows logót rajta. Ez a telefon akkor lát windowsot, ha rá akarsz másolni zenéket vagy játékokat.
ÁR:~28.000ft

Összességében egyiket sem ajánlom, de ha végszükség van az A230 a legjobb választás, amennyire jónak lehet nevezni. Nekem volt már cectem nem is egy de annyira lassúak és igénytelenek, hogy nem használnék többet. Hanagyon nintendózni szeretnél vegyél egy Symbianos telefont, arra szinte minden amulátort megtalálsz, egyedül az irányítás lesz hátrány. Remélem nem hoztam meg senkinek se a kedvét ezekhez a telefonokhoz :)

Szólj hozzá!

Címkék: mobil nes


A bejegyzés trackback címe:

https://retroroom.blog.hu/api/trackback/id/tr221439624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása