Retro Room

Bármi észrevételed, javaslatod van, írj a

retroroomblog@gmail.com

e-mail címre.

További játékok

2009.10.16. 23:25 Donor Libon

Kunio barátunk #1

Sokak mindent tudnak a híres videojáték karekterről, de a többség talán mégsem ismeri, ezért ebben a cikkben röviden bemutatnám ki is ő, és milyen játékokban szerepel. Nem ok nélkül mutatom most be, de erről még később, meglepetésnek szánom, csak figyeljétek a blogot. A sorozat kitalálója a Technos, akinek olyan címeket köszönhetünk, mint például a Double Dragon sorozat.

 


Renegade (Nekketsu Kōha Kunio-kun)
Kunio első játékát azok is ismerhetik, akik a régi Famiclone-okkal (sárgakazis "nintendo") játszottak a kilencvenes években, mert ez a játék elég nagy számban megjelent a kalúz "sárgakazikon", így talán sokaknak ismerős lehet. Rengeteg platformon megjelent: NES, Master System, Amiga, Apple II, IMB PC, Amstrad cpc, ZX Spectrum, Commodore 64, Atari ST. Mindegyik természetesen külömböző egy kicsit a hardverek tulajdonságai miatt.

Letöltés

Super Dodgeball (Nekketsu Kōkō Dodge Ball Bu)
A második Kunio játék egy sportjáték. Két csapat van és ki kell dobni a másik csapat játékosait. Végletekig legegyszerűsített játék de hihetetlen jó és minél többet játszol annál jobb vagy. Ez egy olyan játék amit megéri minél többet gyakorolni, hogy ha legközelemm megmérkőzöl másokkal te legyél a legjobb. A zene, a grafika, a mesterséges intelligencia remek és nagyon kiemelkedő volt abban az időben.

Letöltés



River City Ransom (Downtown Nekketsu Monogatari)
Nesnél fejlettebb rendszereken is megjelent jobb hangokkal és grafikával, de valahogy a nes verziónak van a legjpbb hangulata, és az lett a legnépszerűbb. Remek verekedős játék rpg elemekkel, és szerintem sokkal jobb játékmenettel, mint ami a Regenerade-nek volt. Lebilincselő és magával ragad. Igazi partyjáték, haverokkal nagyon jó szórakozás, de az unalmas estéket is kitölti. Beszéljen inkább a videó az mindent elárul.

 

Letöltés

Mára ennyi, holnap folytatom...

*A letöltött játékok futtatásához nes emulátor szükséges. Személy szerint a Jnes-t ajánlom, amit ITT letölthettek!

2 komment

Címkék: video nes kunio


A bejegyzés trackback címe:

https://retroroom.blog.hu/api/trackback/id/tr911455178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kunio 2009.10.17. 16:32:24

Ez a kedvenc cégem!
A Kunio-stílusú karakterek tetszenek igazán, de tetszik a Double Dragon is. Ezen kívűl az összes Kunio-s játékkal játszottam már.

Horv 2009.10.29. 17:15:21

Nekem nagyon tetszenek a Kunios játékok :D
süti beállítások módosítása